Majlis Perpisahan

Hari ni.. 2 zon bekerjasama untuk meraikan perpindahan En. Ammar ke Melaka..

Majlis yang sederhana ini diadakan sebelah pagi merangkap sarapan pagi..

Antara menu yang disaji.. nasi lemak, mihun goreng, kuih muih, coco-crunch, buah2an, sandwich, jelly kelapa (sponsored by Miza, Pah & Nitha).. sedappp..



Untuk En. Ammar, selamat bertugas ke pejabat baru.. semoga pengalaman di sini sentiasa di ingatan..


yang dirai..


serbu...






posing memosing wajib gitu!! sorang tokei baju.. sorang tokei jelly... sorang tokei HPA.. order pls!!!!!!! lariksssssss...


Order..order..

Halloooooooooooooooooo...

Sapa nak Order T-Shirt Muslimah Zariya??

Esok stok akan di ambil dari pembekal!!!!!!!


Akaun Tabung Haji Fateh

Hari ni.. pagi2 aku dah ngadap TH.. ehehhe.. dah lama niat nak buka akaun TH Fateh..

Alhamdulillah.. tercapai juga hasrat aku.. sambil2 tu aku tanya gak ler staff kat situ.. katanya kalau nak daftar thn ni utk pi Haji.. dijangka dapat pi tahun 2032.. mak aiii.. lamo eh.. tapi tu bergantung kepada queue.. mungkin ada diantara yang telah berdaftar tak dapat pergi ke.. meninggal ke.. so, mungkin tempoh yang lama tu dapat dipendekkan lagi.. minimum dalam akaun perlu ada RM1300 yer tuan2 puan2 dan ianya akan dibekukan untuk pengeluaran..



So, boleh lah plan nak daftar sekali ngan anak2.. boleh pi sama2.. mesti seronok.. semoga Allah panjangkan usia aku dan hubby supaya dapat bersama2 pi Haji dengan anak2.. Aminnnn...

On the way back ke opis.. aku nampak sorang pakcik ni.. tak tahulah bangsa apa.. aku jadi sebak bila tengok pakcik tu sarapan sambil berdiri (makan kuih sambil pegang teh tarik bungkus) di tepi jalan raya dengan memegang penyapu.. argghhh.. sedih siot.. tetiba teringat mak ayah kat umah...

Syukur ya Allah atas kurniaan-Mu yang tak terhingga pada kami sekeluarga..


Berkesan ke??

Produk ni kalau kat TV tu memang selalu kuar laaa.. nak2 pulaks model si Fasha Sandha tu kan.. so, memang dah lama teringin nak beli.. tapi tak terbeli2.. hehehe.. takut tak berkesan..

Nak tak nak.. dah ada orang offer.. so, aku rembat jer lah.. harap2 mata ku yang dah macam kena penumbuk ni.. pulih seperti sediakala..

Kalau tak berkesan gaks.. ntahlah maleh dah nak cuba produk2 lain.. wat abeh boreh yo!!



uols pernah pakai tak?? camne??


Dinner at SR

Mmmm.. dah lama aku tak makan kat SR.. kalau tak silap aku 2 tahun lepas kot.. masa tu Pengarah kat salah satu bahagian kat opis aku ni belanja.. aku kan wat sistem.. so, kira penghargaan ler atas kerjasama aku ngan group yg terlibat..

Aku kalau setakat nak makan saje2 kat SR tu.. mintak maap lah.. baik aku makan kat kedai yang ikut citarasa aku... lagi sodap..

Memandangkan semalam special day... nak tahu apa?? tak payahlah tahu kan.. makan pun kat SR.. so, Secret lah yer..


Muka seronok sebab dapat pi jalan-jalan dan beli barang kesukaan..

Overall.. nak kata sedap tu.. pada aku yg selera kampung ni.. biasa2 aja.. kalau makan selalu.. naik mual aku di buatnya.. kalau masak lomak cili padi.. hari2 pun aku sanggup.. hehehhe..







Peragaan makanan dan minuman.. memang marvelous.. rasa pada aku biasa jer.. sesuai dengan citarasa orang2 moden.. bukan mcm aku selera kampung ni..

Oh ya.. lupa laks.. sebelum pi makan tu.. jalan2 dulu kat Alamanda ni.. shopping sikit2 jer..


utk Fateh..


gown Princess.. kembang2 ala2 princess gitu.. mahal siot.. plan nak beli beg baju.. tapi hubby tak bagi.. huhuhu.. so, bolehlah pakai masa nak celebrate besday Amiera nanti..


payung barbie.. Amiera merajuk bila tak beli payung ni..


Balik rumah tak sabar2 nak melaram.. mak nya pun sibuk nak snap gambar.. blogger kan.. wajib gitu!!


Coklat Langkawi

Hari ni ramai kawan2 opis sedekah coklat dan gula2 aka cekelat kata orang Perak kat kami yang tak pi Langkawi.. diorang pi Langkawi ada seminar Tech. Update..



Dan.. specialnya.. ada sorang adik opis ni bagi kat Amiera.. ye lah kan.. aku ni kan dah kira senior.. so, byk benda diorang refer kat aku.. nak kata terror tu idok ler.. aku tolong mana yang aku mampu dan time yang aku tak sibuk!! kalu aku dah start sibuk.. minta maaflah.. aku tak boleh nak tolong..



Anyway thanks yer semua yang bagi coklat dan cekelat..


Award dari bakal jiran

Salam..

Aku dapat message dari chatbox kata ada award untuk aku.. amboiii.. award Beautiful Blogger lagi... ahahhahahahaa... cam tak sesuai jerk ngan aku... tapi orang nak bagi terima je lah.. satu penghargaan tu tau... thanks yer Ann aka hatiberbunga.. bila mau pindah umah.. leh wat housewarming..


ada 3 syarat.. rasa2nya 2 syarat telah dipenuhi.. tapi syarat ke-3 tu aku nak ubah sikit.. aku nak bagi semua blogger yang kenal aku dan baca n3 ni ya.. pada aku.. semua blogger cantik kerana penulisan mereka... bukan semua orang boleh menulis dalam blog.. so, uols one of them.. so, dengan sukacitanya... sekalung penghargaan buat semua blogger.. silalah ambil yer tuan2.. puan2.. cik2..


Haa.. tipu lagi..

Ahad lepas.. walaupun dah basi.. kes pun dah selosai.. tapi aku tetap nak menaip kat blog ni.. at least.. senang nak ingat kalau ada apa2 pertanyaan dari yang dipertua pengerusi.. hiks..

Biasalah kan.. awal2 pagi Ahad.. dengan semalamnya aku kepenatan seharian.. dah bukak mata tu adoilaaa... susah sungguh.. letih siot..

Tiba2 terngiang2 dengar hubby aku bercakap ngan somebody dalam phone suh datang ke sebuah rumah jiran.. aku wat dek je lah.. alah.. pengerusi.. ada je hal nya...

Sambung layan mimpi yang indah...

Dalam setengah jam kot... hubby aku balik.. katanya ada 2 budak kena tangkap.. kesian katanya.. kecik2 lagi.. belasan tahun.. tertangkap sebab cuba mencuri kasut di kediaman student USIM.. mulanya diorang ni tak nak mengaku.. katanya jogging... kalau jogging awat masuk umah orang... dah lah kecik.. kena belasah ngan jiran2 setaman yang memang dah geram ngan pencuri2 ni.. nasib baik tak teruk kena belasah... dengarnya juga mereka ni jiran dari taman di sebalah..

Lepas kena belasah.. diorang di bawa ke balai polis.. mak ayah diorang wat rayuan untuk bebaskan anak2 mereka.. tapi yang aku terkilan.. budak2 tu langsung tak nangis.. muka selamba rock jer.. takde rasa bersalah.. mak diorang siap nangis2 lagi.. tak kesian ke ngan mak tu.. puas mak ayah diorang bagitahu yg anak2 diorang bagitahu mereka.. yang diorang nak pi jogging.. tu ler akibatnya tipu mak ayah.. bala turun time tu jugaks..

Selepas berbincang, akhirnya diorang dibebaskan dengan jaminan mak ayah diorang.. kesian sebab diorang ni kecik lagi.. kalau diorang di dakwa.. masa depan diorang gelap.. makin kuranglah anak2 Melayu yang boleh berjasa dengan bangsa dan agama.. tapi pihak persatuan dah berpesan jika mereka dijumpai lagi berkeliaran di kawasan taman kami.. mungkin ada yang tidak teragak2 berbuat sesuatu yang diluar jangkaan... anda telah di kenal pasti!!

Aku malas nak komen banyak dalam n3 ni yer.. sebab aku pun ada anak lelaki.. bukannya senang nak didik anak.. cuma kita sama2 ambik iktibar dari peristiwa ni.. anak2 zaman sekarang memang susah sikit nak di kawal.. dengan pergaulan bebasnya.. harap semua ibu bapa bersama2 mengambil berat aktiviti anak2 di luar.. jangan terlalu percayakan anak 100%.. at least 10-20% perlu ada keraguan dalam diri kita sebagai ibu bapa..

Sekian..


SugarGram

Uols pernah dengar tak SugarGram.. mungkin sapa2 yang pernah pergi team building tahu lah maknanya.. aku nak explain pun tak berapa reti sangat.. tapi yang aku tahu.. macam suatu nota kecil yang kita bagi kat sesorang yang kita kenal.. dan dalam nota tu ikut lah nak tulis apa2.. so, nota tu kita akan simpan sampai bila2.. nanti bila ada masa lapang.. bacalah balik.. kita akan tersenyum sendirian.. gitulah alkisahnya..

Dan... semalam.. awal2 pagi.. masuk keje.. ada satu nota kecil (memang kecil) dilekatkan di atas coklat tersergam indah kat atas meja aku ni haaa.. amboiii.. dalam hati aku ni.. sapalah murah hati awal2 pagi bagi coklat.. bukannya aku sorang jer yang dapat.. adalah dalam 6 orang kalau tak silap aku.. masing2 tertanya2 sapalah yang bagi.. tapi aku rasa.. mesti bos kitaorang yang bagi...



Anyway.. tima kasih lah pada sesiapa yang bagi.. seronok lah Amiera dapat makan coklat.. tima kasih juga atas penghargaan walaupun tak de besar mana sumbangan aku.. sistem pun tak habis lagi... hiksss.. jangan mare yer puan...


Attention Plssssssssssssss....

Salam semua..

Blog biz aku utk T-Shirt Muslimah dah tukar nama yer.. new link as below...

http://fainamuslimah.blogspot.com

psssttt... ada koleksi dari Aqeela.. mai ler singgah!!


Order.. order... sapa punya!!



Ni antara order T-Shirt Muslimah yang sempat aku snap.. yg lain dah di kebas dulu.. tak sempat acik doh..

So, per lagi.. uols kalau berminat.. msg me cepat2 yer.. InsyaAllah.. 30 April pi ambik stok kat pembekal.. utk lain2 design.. masuk blog biz aku ni yer..




new design..


Stok susu siapa yer??

Uols rasa lah kan.. empunya sapa susu yg dalam simpanan ni???


macam2 ada.. Dutch Lady Choc 456, Sustagen Choc Kid3+, EnfaKid A+


menggantikan Dutch Lady 456..


dapat beg..


Penat siot...

Seharian di luar.. memang penat giler.. walaupun bukan aku yang drive... hehe.. letih laaa.. dengan panasnya.. tak leh tahan..

Lebih kurang kul 10 kami gerak ke KL.. mula2 pi opis hubby aku hantar order.. kata business!!

Pastu pi service kereta kat KL gak ler.. nasib baik tempat service Toyota memang excellent.. ada tempat menunggu.. kalau uols sampai awal.. ada breakfast disediakan.. service memang tip top compare yang sebelum ni.. jauh bezanya..


anak papa..

















anak mama..


leh nampak aktiviti service kat tempat rehat..

Dalam kul 2 lebih baru solosai.. lotih den nunggu.. hehehe.. perut pun dah berkeroncong.. nak cari kedai nasi takut tak sempat... serbu je lah KFC kat tepi highway.. disebabkan lapar nasi.. kami order yg ala2 nasi beriani.. erghhh.. pada aku tak sedap.. cepat muak..nyesal order.. baik makan yg biasa2 jer..

Then kami pi rumah member opis hubby aku kat Equine... baru pindah rumah..

Dalam kul 6 lebih sampai rumah... penat siot.. dengan rumah masih tak berkemas.. balik2 jer.. uruskan dapur dulu.. siapkan apa2 yang patut utk Fateh dan Amiera..

Kul 8 lebih aku dah nak tumbang.. ada kenduri kat umah jiran.. tak larat nak pi.. hubby jer wakilkan.. nasib baik aku tak makan daging kambing.. kalu tak nyesal oooo..


BOMBA........ PLS........... HELP................



Itulah agaknya rintihan Cik Ti, Cik Rot, Cik Muk, Cik Lar, Cik Cak, Cik Pas kalau kita dapat dengar.. kesian kan... bukannya salah diorang pun... dah itu tempat diorang cari makan... nak pulak ada deretan kedai makan yang sedap baunya.. kawasan perumahan pulaks kawasan baru diterokai.. masih ada semak samun.. hutan kecil di sekeliling..

Nak tak nak demi keamanan setaman.. cik2 semua harus di nyah!! kami terpaksa daripada merana..

Nak tahu story apa.. leh gi kat blog kak Puteri aka my jiran setaman...


Fateh pada usia 7 bulan

*** Sticky Entry Until 20hb April 2010. For New Entry Please Scroll Down ***



Salam..

Dah 2 hari aku EL.. Fateh demam laaa.. merengek jerk.. tak tahu kenapa... takkan sebab suntikan Sabtu lepas Fateh ambil suntikan vaksin Pheumococcal I.. malamnya dia demam sikit.. lepas aku bagi ubat demam... esoknya Ahad dia sihat walafiat.. tup2.. semalam dia demam balik.. suhu mula2 37.8.. lepas makan ubat.. turun ke 37.5.. pagi tadi suhu dia naik tinggi balik.. 38.9.. memang risau giler beb.. aku risau kalau2 dia kena denggi.. taman aku ni dah ada jiran yang kena denggi.. kalau petang ni demam dia tak kebah2.. kena bawak balik ke AnNur..

Story sikit masa pi klinik aritu.. berat Fateh dah naik sikit.. dulu dari 8.1 turun ke 7.8.. lanni naik balik 8kg.. alhamdulillah.. cuma bila dah start demam balik ni.. confirm berat pun akan turun balik.. batuk Fateh masih ada.. kahak masih ada.. bila aku explain kat doc yang Fateh akan muntah bila makan ubat batuk lelah.. so, doc suggest cara lain.. so far Fateh ok guna alat ni.. dia pun relax jer.. takde muntah2 ni.. ubat2 lain macam singulair, batuk kahak dan selesema kena continue.. tapi aku mintak ubat baru sebab ubat yang dulu dah sebulan..


teringat zaman masa aku kena astma dulu...


alat ni memang user friendly..

Perkembangan Fateh akan dikemakini jika ada perubahan pada dirinya yer.. layan gambar Fateh terkini..



teknik2 regangan urat.. hiks..


Fateh ada buku Pooh! nak kasi duk diam.. kena ada something kat tangan dia..


muka tension sebab tak de sapa nak layan..

Update 29 Mac 2010

~ Dah nampak tanda2 nak tumbuh gigi bawah.. nampak satu jer..
~ Dah ada tanda2 nak berdiri.. letak jerk kat katil dia.. dia pegang kuat2.. pastu nak berdiri.. eiii.. ngeri aku.. takut2 dia terjatuh keluar.. nak kena rendahkan lagi katil ni..

Update 17 April 2010

~ Fateh masih cirit birit.. susu dah tukar ke SIMILAC Free Lactose.. dan dah siap beli ISOMIL jika cirit birit masih berlarutan..
~ Gigi Fateh dah tumbuh 2 batang..
~ Dah boleh berdiri.. pantang nampak benda tinggi yang boleh dicapai.. kejap jer dah berdiri.. tapi tak de lah berdiri dengan sendirinya.. still berpaut ngan something..


uols nampak tak gigi dia??


Tahniah Eida

Tahun ni bulan Mac lepas.. 2 orang opismate aku melahirkan anak sulong...

Baru hari ni berkesempatan nak update cerita.. bukannya apa.. aku tak dapat snap gambar anak diaorang guna digi cam aku ni.. setiap kali pi melawat dia kat spital, selalu lupa nak bawak.. asyik snap guna kamera hp jerk.. tak syiok ler.. dah ler kabel hp aku hilang.. nak transfer pun susah..


Last2 Jumaat lepas.. aku ngan member2 lain pi Manjaku belikan hadiah terus singgah umah Eida.. dah plan bawak beg.. senang sebab kamera dalam tu..





So, ucapan untuk Eida... walaupun pelbagai dugaan yang dihadapi semasa dan selepas melahirkan... harap tabah menghadapinya.. lahirnya si comel ke dunia ini akan merawat segala keperitan dan kesedihan..

Untuk Nita.. walaupun hang jauh di kampung... kami tetap ingat hang tau!!
Nita.. cerita pasal hang takde ler sebab gambar anak takde.. hadiah??? haaa.. nak tahu balik cepat2..


Koleksi Terbaru Tupperware

Mentang2 ler aku ni one of the ribuan consultant tupperware... layak ke di gelar consultant.. pada aku dealer pun dah kira cukup.. consultant ni macam tak sesuai laks..

So, keje aku mengumpul koleksi menarik dari Tupperware.. so kalau uols berminat dan sama hobi cam aku.. leh masuk blog biz aku ni untuk tengok katalog online ya!!


1 set Small Goody Box
1 pcs Beverage Buddy
1 set One Touch Nature
2 pcs Salt & Pepper Shaker
1 pcs Modular Bowl


Klinik, Ariani & Hari Jadi

Sabtu..

Bergegas ke klinik AnNur... sebab dah 3 hari Fateh cirit.. ruam kat sekitar punggung dah melecet... Dr bagi krim sapu yang macam cat.. katanya kalau kencing atau berak.. akan mengurangkan kesakitan.. bila aku tanya pasal krim Daktarin.. dia tak suggest.. aku tak tahu kenapa.. selain tu dia bagi serbuk garam untuk diminum... so, senang sikit hati bila dah jumpa Dr.

Pastu kami pi Ariani... sebab apa??? nak beli hadiah besday mak aku.. kebetulan pulaks Ariani tengah wat sales.. buy one free one.. alang2 dah singgah situ.. bila lagi aku nak try.. manalah tahu ada yang berkenan.. yg sesuai ngan muka aku ni.. bila lagi nak merasa tudung berjenama ni... hiks.. apa yang diceritakan pasal staff Ariani tu.. katanya tudung kat situ ada saiz S - L.. size tu pula ikut saiz muka kita bukannya labuh sesuatu tudung... aku bab2 tudung Ariani ke.. ala2 Ariani ke.. Fareeda ke.. ala2 Fareeda ke.. memang zero.. sebab aku tak pandai bergaya.. sambil hubby dukung Fateh.. aku dgn pantas mencari yang sesuai ngan citarasa mak aku dan aku sendiri lor.. mula2 ambik dua helai.. cari yang ada tulis buy one free one.. hampir2 nak bayar.. berkenan laks ngan design awning plain.. so, rembat lagi.. so, total price??? hehehhehe... syyyyyyy... hanya2 pengguna tudung Ariani jer yang tahu...


paper bag.. I LIKE.. coz what?? PINK tu.. sukernya aku..


merasa gak tudung Ariani.. utk mak aku beli kaler dark blue ngan light purple.. lupa nak snap.. ye lah kan.. excited sangat nak pakai.. apa?? nak tengok aku pakai??? sogan lah den..

Sampai rumah dalam kul 1 lebih.. bagi Fateh makan siap2.. bagi air garam.. sapu krim.. dalam keadaan nangis2.. kesian aku tengok dia.. nangis2.. lama2 tidur.. so, aku pun start mengemas ler.. sambil2 mene-try tudung Ariani... hmmmm... keputusannya.. not bad.. selesa.. first tudung yg awningnya bercorak aku silap beli size L.. yg satu lagi size S... ingatkan ok.. tapi rupa2nya aku kena pakai size S.. nak tak nak kenalah pakai pin.. nak jahit balik malas.. nak tukar balik pun no point.. dah kaler tu tinggal satu jer dan aku soker kaler tu.. tetiba.. aku teringat koleksi2 tudung2 Ariani plain awning... yg hat buy one free one tu.. yang tinggal.. byk saiz S.. selain kaler pink.. banyak juga kaler lain yang menarik... mmmm... dah jadi hobi baru ke??? ohhh.. tidakkkkk... mahal tu!!

Kalau uols nak tahu... aku cuma ada 3 helai tudung fesyen zaman sekarang ni.. orang lain dah berdozen2 dalam almari.. bukannya aku tak berminat nak membeli.. tapi.. pertamanya... aku bukannya peminat tudung sangat.. yang kedua.. aku tak reti nak pilih design dan kaler2 menarik.. yang ketiga.. bila aku cuba pakai susah nak jumpa yang serasi ngan muka aku ni.. tudung yg aku ada.. satu tu kaler maroon terang.. beli kat pasar malam RM5 je.. jadi tudung waktu aku nak sidai baju.. aku tak soker sebab mcm maid pulaks.. tudung kedua kaler purple pelangi.. beli kat Bangi.. dapat RM25.. masa tu nak raya tahun lepas.. pun kureng sebab ntahlah.. kaler tak serasi ngan jiwa aku.. last2 jadi tudung waktu aku nak sidai baju.. yg lama masuk almari.. simpan jer.. then yg satu lagi.. kaler PINK corak abstrak.. beli kat Giant Ipoh.. ada butang kat belakang tudung.. yg tu serasi ngan aku.. sesuai ngan muker aku.. RM10 je..

Petangnya pulaks.. singgah sebentar kat kedai kek.. ambik cake yang ditempah kat kedai sebelah umah aku ni jer..



Pastu pi umah mak aku.. beli kuih muih dan bihun untuk di jamu waktu petang.. takde celebrate apa2.. just makan2 jer..

Berbalik kisah si Fateh.. cirit tak henti2.. krim sapu tu ok tapi jenis tak meresap.. kalau pakaikan diaper mesti melekat kat diaper.. bila Fateh cirit semula.. sakit lah balik..

Aku still tak puas hati ngan krim yg Dr. bagi.. aku lebih prefer guna Daktarin.. cepat berkesan.. jenis meresap.. yg tinggal hanya sedikit jer.. nak tak nak kena cari juga kat Farmasi.. kul 6 lebih kami pi Giant... nak cari krim tu kat Farmasi.. tapi malangnya kaunter ahli Farmasi tutup kul 6.. arghh tension... so, kami plan pi Putrajaya cari Farmasi.. masih sama... rupa2nya krim Daktarin hanya boleh dikeluarkan oleh ahli Farmasi sahaja bukannya sales girl..

Ahad.... tika aku menaip kala ini..

Fateh masih cirit birit.. terlalu kerap kecuali masa dia tidur... krim Daktarin tinggal sikit.. hubby otw pi Farmasi.. tak sampai hati aku tengok keadaan Fateh nangis2.. dah lembik.. suara pun dah serak2.. penat menangis..

Hubby aku pun dah balik.. nasib baik dapat beli Daktarin.. ingatkan ada kat Giant.. rupa2 kaunter Farmasi memang takde kat kedai Farmasi.. last2 hubby round sekitar Nilai.. nasib baik jumpa kat Desa Cempaka.. alhamdullillah..

Kalau esok Fateh masih cirit-birit... aku terpaksa EL lagi... arghh.. cuti aku makin berkurangan demi anak2.. harap2 pihak yang berkenaan faham situasi yang melanda seorang IBU / MAMA / UMI / MAMI etc..


Koleksi T-Shirt Zariya Muslimah

Salam semua...

Uols mesti dah biasa dengar pasal T-Shirt Muslimah ni kan.. memang dah berlambak kat pasaran..

I pun ada join jual sekali.. so, kalau berminat leh masuk blog biz I ni yer..

Apa2 order atau pertanyaan sila klik dulu kat blog Faina Muslimah ni tau!!


Tukar Susu

Salam...

Hampir seminggu Fateh tukar susu dari Formula 1 ke Formula 2..

Kesannya... kini Fateh cirit birit dan ruam di sekitar kemaluan... tiap2 malam merengek.. setiap kali tukar lampin.. menangis kesakitan..

Ruam tu dah aku sapu ngan anti-fungal.. cuma blum beli Dactarin.. pampers dah banyak habis diguna.. perlu ke aku stop susu tu??

Camna nak wat ni??? any idea tak???


Meeting Kek Harijadi

Pernah ke orang meeting pasal kek harijadi... biasanya penjual jer yang meeting pasal kek harijadi.. tak pun sebelum nak rai harijadi seseorang..

Unit aku ada wat meeting bulanan.. kebetulan pulaks 2 hari sebelum besday bos kami.. so, alang2 rai sekali...

Memandangkan kami ada perkara urgent nak di buat.. so, meeting pun sejam jer.. lepas meeting.. makan kek...


first time jadi setiausaha terhormat... hiks..


kek oren.. sesapa yg berminat leh contact i yer..


yang di rai.. happy besday yer puan..


leh jadi duta Ariani yang pakai spec pasni..



masing2 tak sabor nak ngap kek oren..


ala.. la.. la... malu2 laks..


gambar takde kaitan ngan topiks... serabut meja aku.. inilah Aku Seorang Programmer..


Geng Kitty

Sangkut Paut

3D (1) 5S (3) Acacia (4) Aduan Rakyat (13) Aidijuma (1) Aku dan Dia (60) Amiera (268) Ana Muslim (2) Anniversary (10) Anugerah (11) Aqiqah (5) Ariani (3) Arissa (50) ASB (3) ASUS (1) Avatar (1) Award (6) Bajet (2) BBQ (2) Big Bad Wolf (3) Birthday (73) Biskut (1) Biz (3) Blogger (12) Car (1) Carlo Rino (6) Ceramah (3) CERT (1) ChurpChurp (2) CIC (12) Cloth Diaper (1) Contest (8) Cuepacs (1) Dari Dapur Mama (1) Denggi (1) Diaper Cake (1) Dinner (1) Drama (5) EKSA (1) Exam (2) Expo (2) Family Gathering (22) Fareeda (17) Fateh (192) Floria (1) Frozen (1) Gajet (1) Gift (10) Giveaway (1) Handbag (2) Handphone (4) Hari Raya (148) Hello Kitty (2) HFMD (1) Hobby (2) Holiday (115) Hot Air Balloon (4) Iftar (1) Impian (9) Info (31) Isu Semasa (9) JJCM (12) Juadah (111) Jurnal (4) kak Rose (8) Kecantikan (1) Kenduri (15) Kesihatan (2) Kuarters (11) Kuiz (2) Kursus (19) Lawak (2) Lazada (1) LIMA (1) Lovely Song (7) Luahan (2) MAFIST (5) Majalah (4) MasterChef (6) MeadJohnsons (4) Memori (2) Muffin (2) MyDeal (1) Nilai3 (1) Novel (3) Nuffnang (7) Nuri (5) OnAir (1) Panggung (1) Pekeliling (1) PINK (8) PotLuck (2) PPA1M (4) Pre Loved (1) Pregnant (28) PRU (2) Prudential (2) PTK (2) Puasa (68) Puisi (9) Putrajaya (32) Qaisara HB (3) Ramadhan (16) Resepi (37) Riadah (22) Rumah Peranginan Persekutuan (3) Sad Song (1) Saham Akhirat (5) Sales (5) SBPA (4) Sejarah (1) Seminar (5) Shabby Cottage (66) SimplySiti (3) SkullMate (1) Sogo (3) Solid Food (5) SSPN (3) Streamyx (3) Sustagen (4) TAG (5) Taman Raudhah (13) The Movie (21) Tips (2) Tupperware (2) UPKK (9) UPSR (3) Ustazah Pilihan (6) VAIO (2) Vantage (6) Villa Raudhah (47) Viral (2) watermark (1) Wishlist (2)

Yg Suka Bercerita

Sitting and Blinking Hello Kitty