Ariani again..

Hari terakhir Ariani buat sales.. kebetulan pulaks..

Aku kalau setakat nak pi Ariani kalau takat beli selai jerk.. memang tak yah lah beli lah.. buang karen jerk.. paling kurang pun 3 helai.. hehehehhe... lagipun aku bukannya tiap2 bulan beli tudung.. tapi setiap kali beli memang rabak ler poket..

Proses memilih cam biasa lah.. bukannya senang.. nak ngam ngan citarasa aku yang agak cerewet ni.. lotih salesgirl tu layan aku.. nak tak nak dia kena layan gaks.. mesti dia dapat komisyen kan..

So, pilihan aku kali ni ialah.. tema tetap merah, pink dan sewaktu dengannya ok..


ni stok lama..


hat 2 atas ni design terkini.. 

Kalau ikutkan harga keseluruhan boleh melebihi RM300.. tapi ada less 15% kan..  pastu campur pulaks diskaun untuk ahli.. aku ada Gold Card jer..kalau platinum lagi banyak less nya.. sapa nak pinjam boleh jerk.. leh dapat lagi less 20%.. so, total less leh dapat 35%.. 

Tapi masalah aku sekarang ni.. tudung2 yg design baru ni kena dry-cleaning untuk kali pertama.. ni yang aku maleh ni.. malas sungguh lah aku nak pi dobi.. tak de cara manual kita boleh buat sendiri ke??


0 omelan:

Geng Kitty

Sangkut Paut

3D (1) 5S (3) Acacia (4) Aduan Rakyat (13) Aidijuma (1) Aku dan Dia (60) Amiera (268) Ana Muslim (2) Anniversary (10) Anugerah (11) Aqiqah (5) Ariani (3) Arissa (51) ASB (3) ASUS (1) Avatar (1) Award (6) Bajet (2) BBQ (2) Big Bad Wolf (3) Birthday (74) Biskut (2) Biz (3) Blogger (12) Car (1) Carlo Rino (6) Ceramah (3) CERT (1) ChurpChurp (2) CIC (12) Cloth Diaper (1) Contest (8) Cuepacs (1) Dari Dapur Mama (1) Denggi (1) Diaper Cake (1) Dinner (1) Drama (5) EKSA (1) Exam (2) Expo (2) Family Gathering (22) Fareeda (17) Fateh (192) Floria (1) Frozen (1) Gajet (1) Gift (10) Giveaway (1) Handbag (2) Handphone (4) Hari Raya (153) Hello Kitty (2) HFMD (1) Hobby (2) Holiday (115) Hot Air Balloon (4) Iftar (1) Impian (9) Info (31) Isu Semasa (9) JJCM (12) Juadah (114) Jurnal (4) kak Rose (8) Kecantikan (1) Kenduri (15) Kesihatan (2) Kuarters (11) Kuiz (2) Kursus (19) Lawak (2) Lazada (1) LIMA (1) Lovely Song (7) Luahan (3) MAFIST (5) Majalah (4) MasterChef (6) MeadJohnsons (4) Memori (3) Muffin (2) MyDeal (1) Nilai3 (1) Novel (3) Nuffnang (7) Nuri (5) OnAir (1) Panggung (1) Pekeliling (1) PINK (8) PotLuck (2) PPA1M (4) Pre Loved (1) Pregnant (28) PRU (2) Prudential (2) PTK (2) Puasa (69) Puisi (9) Putrajaya (32) Qaisara HB (3) Ramadhan (18) Resepi (37) Riadah (22) Rumah Peranginan Persekutuan (3) Sad Song (1) Saham Akhirat (5) Sales (5) SBPA (4) Sejarah (1) Seminar (5) Shabby Cottage (66) SimplySiti (3) SkullMate (1) Sogo (3) Solid Food (5) SSPN (3) Streamyx (3) Sustagen (4) TAG (5) Taman Raudhah (13) The Movie (21) Tips (2) Tupperware (2) UPKK (9) UPSR (3) Ustazah Pilihan (6) VAIO (2) Vantage (6) Villa Raudhah (47) Viral (4) watermark (1) Wishlist (2)

Yg Suka Bercerita

Sitting and Blinking Hello Kitty