Geng Terjah

Knotted Headband & Dragonfly Hair Clip

Assalamualaikum..

Semalam parcel yang ditunggu sampai jua... pos ke opis en abe.. tu jerk tempat yang boleh terima barang yg aku beli online.. hantar kat opis aku memang poslaju tak diterima ya.. hantar kat rumah.. confirm dapat surat suh ambik kat poslaju centre.. baik toksah..

Knotted headband yang comel lote kali ni ada corak cupcake ok!! suke3.. tapi tak dapat design leopard.. huhuhu..


Hair clip pulaks aku pilih design hello kitty dan minnie mouse.. comel3.. kan..kan..kan??


Meh tengok Arissa menggayakannya.. ptg semalam aku kerjakan dia.. hehehhe.. jenuh ok nak snap gambar dia..


 
Lain2 pics headband bleh klik label Qaisara HB


Apa?? beli kat mana?? nak beli gak eh??

Uols search Qaisara Headband kat facebook.. atau boleh klik jerk link yg aku dah buat tu.. sonang!

Banyak sangat koleksi yang tomei2 utk anak2 korang.. so, selamat menjuling mata!! hehehe..


Pertemuan 3A

Assalamualaikum..

Kisah Ahad lepas.. ada majlis aqiqah kawan opis..

Kebetulan jumpa ibu2 satu unit yang lahirkan anak dalam tahun yg sama.. maka bergambarlah kita ya..

Layan pics yang tak berapa nak ada ni.. susah nak snap sebab 3A dah bergerak aktif..

 Dari kiri Ameer, Azfar (yang dirai) dan Arissa

 
dah besar nanti mesti malu2 nak jumpa! ahaks..


Penyepit??

Assalamualaikum..

Kisah minggu lepas.. baru nak cerita.. rasanya masih ada lagi ni kat tepi jalan...

Apa yg kat tepi jalan?? topik pulaks pasal penyepit.. apa kes??

Masa tu aku balik dari keje.. kan hari2 aku menapak dalam 5 minit gitu.. ye ke.. alah.. bih kurang jerk..

Nampak banyak sangat penyepit tergantung2.. aku ingatkan diorang nak bagi free ke apa kan.. hahahhaha.. nampak sekali imbas.. 1 orang = 10 penyepit..


 aku cuma baca sekilas lalu hat atas jerk.. tu yang suka2 hati buat tafsiran sendiri.. hehehehe..
1 penyepit = 10 orang ok!!! bukannya 10 penyepit = 1 orang... hahahhaha...
agak2lah kan..  sah2 aku ni rabun giler jauhnya... hahahhaha...

So, keesokan harinya.. laluan yg sama.. masih tergantung penyepit itew.. kebetulan tak ramai yg lalu.. cepat2 aku kuarkan hp snap gambar.. pi tengok dekat2... oooooo... baru fahamm..


Kempen rupa2nya...

Maklumat lanjut boleh pergi ke link dermaorgan.gov.my

Tapi kan.. apa kaitan dengan penyepit eh?? mungkin penyepit tu simbolik kempen derma organ ni.. sesuai dengan fungsi penyepit tu sendiri.. so, renung2kan lah.. aku sekadar share utk pengetahuan semua..


KeyChain

Assalamualaikum...

Hari ni bz sket.. ada meeting dan kursus..

So, sebelum nak balik jap lagi.. up satu n3 dulu..

Kawan satu opis baru balik dari Sabah baaa.. outstation.. best kan jalan2 kerja luar ni.. tapi zaman tu dah berlalu utk aku.. aku dah malas nak kuar2 ni.. aku lebih suka duk opis..

Member bagi gift keychain dan fridge magnet.. suke3..



Kebetulan ada n3 pasal keychain ni.. aku nak show jugaks keychain yg Amiera dapat dari kawan dia.. memandangkan keychain tu lain dari yg lain.. so, aku bodek lah dia satu.. huhuhuhu...

unik kan?


Lagi Knotted Headband & Koleksi Frozen

Assalamualaikum..

Semalam baru sampai ke tangan aku parcel yang ditunggu2.. ecehceh.. over tau!! maklumlah kan.. masa kecik2 tak merasa nak pakai cantik2.. lagipun mana ada benda2 camni zaman dolu2.. so, yg jadi mangsanya anak2 laaa... hahhahahha... siaplah ko Arissa!!

Asalnya nak order utk Arissa jerk.. masa Amiera dulu dah mcm2 gaks aku beli.. tapi tak sampai hati ok!! mesti ada jugak ole2 utk si kakak Amiera..

Layan pics k..


rainbow knotted headband..  menggantikan yg hilang aritu.. huuhuhu.. ada satu lagi knotted yang belum sampai.. hat bawah dapat foc.. tq qaisara..

sedondon adik beradik.. cekak dan getah rambut utk Amiera.. headband yg sangat suweeettt itew utk si Arissa... hahahhaha... standby yer Arissa.. be gegirl ok!!

koleksi cekak Frozen Amiera..


Hmmm.... ginilah gayanya kalau ada anak2 pompuan kan.. macam2 nak dibeli.. walhal anak2 tu ok jerk.. tak ada pun takpe.. mama dia jerk yg lebih2..

p/s : tak sabar nak tunggu next parcel.. lalallalalalalalala...


My Family

My Family